Over ons

Over ons

Second Energy is in 2016 opgericht door een gedreven groep jonge ondernemers.

Net zoals Mark Zuckerberg vanuit zijn studentenkamer een groot medium voor communicatie ontwikkelde, richtten vier jonge ondernemers tijdens hun studie het duurzame bedrijf Second Energy op. De studenten volgen de studie Small Business & Retail Management aan de HAN in Nijmegen.

Sinds 2016 leveren wij zonnepanelen aan verscheidene consumenten door heel Nederland. Het bedrijf streeft ernaar om Zonne-energie voor een grotere groep mensen beschikbaar te maken. Belangrijk daarbij is dat wij voor ieder budget een geschikt pakket zonnepanelen kunnen leveren. Door samen te werken met gerenommeerde leveranciers in zowel binnen- als buitenland is dit mogelijk.

Zonne-energie is een ingewikkeld onderwerp. Veel bedrijven in Nederland die Zonne-energie verkopen zijn niet transparant naar consumenten toe. Wij streven naar helderheid en transparantie. Hiermee bedoelen wij dat wij niet alleen streven naar eigen succes, maar dat wij u ook bewuster willen maken van duurzame energie en u helpen met de beste aankoop ongeacht waar u dat doet. Zo komen wij samen uiteindelijk tot een duurzamer Nederland.

Wij bieden u zowel nieuwe als tweedehands zonnepanelen. We hebben een erg breed assortiment. Wat het voor u zo interessant maakt, is dat u al kan genieten van de voordelen van duurzame energie zonder een al te grote investering. Mensen die wat meer te besteden hebben kunnen bij ons terecht voor scherp geprijsde nieuwe zonnepanelen. Daarnaast kunnen mensen met een lager budget bij ons terecht voor een voordelig pakket tweedehands zonnepanelen. Dan denkt u natuurlijk hoe zit dat dan met de kwaliteit van tweedehands zonnepanelen? Doordat wij uitsluitend werken met gerenommeerde leveranciers bieden wij u zelfs bij de aanschaf van tweedehands zonnepanelen een garantie van de kwaliteit ervan.

Bespaar niet op installateurs, maar bespaar wel op uw zonnepanelen!

Wij staan voor:


Wij begrijpen u!

Wij kennen de problemen tijdens de aanschaf van zonnepanelen. Door duidelijke en transparante informatie hopen wij u over te halen om na te denken over de toekomst met betrekking tot zonne-energie.

Wij maken het betaalbaar!

De keus uit zowel ge-refurbished zonnepanelen en nieuwe panelen maken Second Energy in iedere prijsklasse de beste aanbieder.

 

 

 

Wij leveren kwaliteit!

Kwaliteit staat bij Second Energy op de eerste plaats. Onze panelen zijn daarom altijd voorzien van minimaal 5 jaar garantie.

 

%

Hoeveelheid groene energie in 2020

Aantal installaties

%

Minder uitstoot in 2050

%

Gratis en vrijblijvend advies

%

zonne-energie in Nederland

%

Rendement van maar liefst

Uw mail wordt binnen 24 uur beantwoord.

Neem nu contact op!